Una vintena d’entitats i més de 100 joves participen a la XX Trobada de formació

La Federació Valenciana de Cases de Joventut celebra els dies 17 i 18 de maig a l’alberg Argentina de Benicàssim, la vintena trobada de formació per a entitats.

Formació, escola de Cases, Esplais, Federació de Cases de Joventut

 

La jornada acollirà més de 100 joves de 14 a 30 anys de tota la Comunitat Valenciana, procedents d’una vintena d’associacions de tot tipus. Es juntaran voluntaris i activistes d’Associacions, Cases de Joventut, Casals, Centres Socials, Esplais i Grups de Joves per organitzar-se junts.

“Les nostres entitats fan coses fantàstiques aïlladament a cada municipi, però és molt important que fem coses alhora a tots els pobles per a que les coses que fem tinguen efecte i canvien la realitat de veritat” afirma un dels joves de l’organització.
L’acte s’iniciarà amb la conferència de Jesús Martí, tècnic de participació i joventut de Quart de Poblet, i es tancarà amb la xarrada d’Enrique Deltoro. En les sessions posteriors, els assistents aprendran a fer reunions de manera eficaç, millorar el treball en equip o eines per al treball en xarxa. Les sessions de treball seran dinamitzades per professorat d’Escola de Cases, l’Escola de formació de la Federació. La trobada contarà amb altres activitats com taller de serigrafia, música en directe o exposició “la sexualitat al llarg de la història”.

L’acte acollirà la visita de representants de la Federació de Cases de Joventut d’Aragó, i dels Casals de Joves de Catalunya. La Federació Valenciana de Cases de Joventut duu vint anys compromesa amb la situació de la joventut als 18 municipis on té presència, en alguns casos de la mà dels ajuntaments. Actualment està integrada per 10 entitats, i desenvolupa actuacions i projectes de treball en xarxa amb altres entitats que treballen especialment amb joves, adolescents i xiquets, i que promouen l’educació en el temps lliure, el pensament crític i autònom i la transformació social.

Formacio, Trobada, Benicàssim

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s