L’escola és…

L’escola de cases ens dediquem a la formació en l’àmbit de l’animació sociocultural. Formem monitors de temps lliure i animadors juvenils, en les titulacions bàsiques i en formació continuada. Formem professorat i fem formació a mida per a les entitats que ens ho demanen. Nosaltres mateixos som una Entitat No Lucrativa (ENL).
L’escola de cases, o Escola de Formació de la Federació de Cases de Joventut de la CV, som els responsables de l’àrea de Formació de la FCJCV, i vam ser reconeguda i homologada com a tal l’1 de febrer de 1996. Començàrem a caminar a la ciutat de Quart de Poblet (València), i ha plogut molt des d’aleshores. A data actual hem format a més de 2400 monitors/es i animadors/es, en més de 90 cursos. La nostra escola té la seu física a:
Camí de la Cova nº 14
46940 Manises (València)
Tel. 961144415/635866188
escoladecases@gmail.com

També estem presents a la xarxa social:
Facebook
twitter
Tenim la confiança de molts municipis com Quart de Poblet, Xirivella, Benicàssim, Picassent, Silla, Vilanova, entre d’altres; amb la majoria d’ells portem organitzant conjuntament cursos de formació de monitors de temps lliure des de fa més de 10 anys. Consulta’ns.
El nostre local no és només nostre, el compartim amb altres entitats: La Fundació Movimiento Ciudadano, l’Associació d’Esplais i l’Associació Impuls. Ens agrada l’origen del local perquè explica el nostre també: fou construït amb el treball i els diners de treballadors d’un barri oblidat que necessitaven una guarderia que l’ajuntament prometia però mai arribava. Si vols enamorar-te més de l’escola i d’aquesta història, clica ací.